Mutatunk még egy YouTube-trükköt, amit imádni fog, ha szeretne letölteni zenéket vagy klipeket

Mutatunk még egy YouTube-trükköt, amit imádni fog, ha szeretne letölteni zenéket vagy klipeket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Papós Tamás

Nagyon hasznos Chrome-bővítmény készült a YouTube kedvelőinek: a videók utáni keresést és a klipek letöltését is jóval gyorsabbá teszi.

Nemrég megmutattuk már, hogy csak be kell gépelnie 4 betűt a YouTube-videók linkjébe, és máris letöltheti a zenéket – ez bármelyik böngészőben működik.

Most mutatunk egy Chrome-használóknak érdekes bővítményt is, ami két fronton is segíti a youtube-ozást. Egyrészt, ha az ikonjára kattintunk, máris kereshetünk a YouTube-on, annak megnyitása nélkül. A VideosYout keresője remek, fontossági sorrendben egy apró ablakon lehet böngészni a találatok között. De ennél azért többet tud.

©

Ha megvan a keresett videó, két dolgot is tehetünk. A lejátszás ikonnal a YouTube-on megnézhetjük, a mellette lévő ikonra kattintva pedig le is tölthetjük.

Utóbbi esetben a már korábban ajánlott, YouTube-os zenék letöltésére remek Yout oldalára kerülünk, ahol már csak azt kell kiválasztani, hogy MP3 (zene) vagy MP4 (video) formátumban szeretnénk letölteni a zenét, vagy más típusú videó hangsávját.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.