Most egy egész héten át ingyen játszhat a több mint 10 ezer forintba kerülő Fallout 76-al

Most egy egész héten át ingyen játszhat a több mint 10 ezer forintba kerülő Fallout 76-al

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A sok negatív kritika ellenére a Bethesda Softworks továbbra is kitart a Fallout 76 mellett, amelyet most egy egész hétig fizetés nélkül lehet próbálgatni.

Nem mondhatnánk, hogy hatalmas sikert könyvelt el a tavaly novemberben megjelent Fallout 76. A Bethesda Softworks legendás játéksorozatának új része szokatlanul gyenge lett, a kiadó azonban a sokasodó kritikák ellenére sem esett pánikba: több új tartalmat is terveztek hozzá.

A Los Angeles-i játékszakmai kiállításon tett bejelentés szerint a stúdió a felhasználók visszajelzései alapján bővíti a programot, köztük az egyik legnagyobb hiányossággal, a számítógép által irányított és megszólítható karakterekkel (NPC-kel). A velük való interakció mellett bőven még akad még újdonság a Wastelanders névre keresztelt frissítésben, amellyel új játékmódot is kínál: a Nuclear Winterben 52 játékos versenghet egymással. És ez nem minden.

A Bethesda egyértelműen a nehézkes indulás elfeledtetésére törekszik, ehhez pedig nem csak tartalmi bővítésben gondolkodnak: az alapjátékkal nem rendelkezők egy kivételes akció keretében fizetés nélkül is letölthetik, illetve kipróbálhatják a programot, ráadásul a már említett többszereplős játékmódba is belekóstolhatnak.

Az egy hétig tartó ingyenesség minden platformon, vagyis PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is érvényes, a felhasználóknak pedig mindössze annyi a dolga, hogy a vonatkozó klienseket letöltik és telepítik eszközükre. A pc-s verzió esetében a Bethesda Launcherre és egy ott regisztrált fiókra is szükség van, de ez szintén ingyenes.

A június 10-én kezdődött, és egészen június 17-ig tartó próbaidőszak végén a játék ugyan nem marad meg, de addig az időpontig bármennyiszer elindítható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások