Ha igaz, amit a Samsungról pletykálnak, brutális mobil lesz a Galaxy S20 Ultra

Ha igaz, amit a Samsungról pletykálnak, brutális mobil lesz a Galaxy S20 Ultra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ezúttal nem fotó, hanem egy lista került ki az internetre arról, milyen specifikációval érkezhet a Samsung legerősebb csúcsmobilja.

Néhány nappal ezelőtt egy brit mobilkereskedő cég jóvoltából derült ki, hogy a Samsung nemc sak egy módon változtat az idén érkező csúcsmobilok nevén. Amellett ugyanis, hogy Galaxy S11 helyett a Galaxy S20 nevet viseli majd a család, a legerősebb változat már nem a Galaxy S20+ lesz. Az új nevet érdemes megszokni:

Galaxy S20 Ultra.

Ez már önmagában azt sejteti, hogy az eddigi felállásnál jóval erősebb készülék lehet ez a változat, ezt a feltételezést pedig most egy Twitter-bejegyzés látszik megerősíteni.

Max Weinbach – akinek köszönhetően a Galaxy S20+-ról készült első kiszivárgott fotót közölte hétfőn az XDADevelopers – azt írja, az Ulta 5G-képes változata igen extrém specifikációval érkezik majd meg a vásárlókhoz. Ha hihetünk az általa közzétett információknak, a készülékben 16 GB RAM lesz – vagyis több mint a számítógépek többségében.

Kamerák tekintetében egy 108 megapixeles fő, és egy 48 megapixeles másodlagos szenzorról beszélhetünk, utóbbi 10x optikai zoomot hozhat el. Ezek mellé társul majd a 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera.

A tárhely tekintetében lehet belőle 512 GB-os verzió is, ezt microSD-kártyával tovább bővítve jöhet majd össze az 1TB.

Az akkumulátora Weinbach szerint 5000 mAh, amit 74 perc alatt lehet 0-ról 100 százalékra feltölteni.

Ha szeretne elsőként értesülni a Samsung csúcsmobiljainak érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások