Egykilónyi arany van ezen az 55 milliós iPad Prón

Egykilónyi arany van ezen az 55 milliós iPad Prón

Utolsó frissítés:

Gécs Dániel Szerző:

Gécs Dániel
Gécs Dániel
Tetszett a cikk?

A Caviar gyakorta mutat be különleges Apple-eszközöket, melyeket arannyal is beborít. A legújabb példányokon már 1 kilónyi van.

A luxuscikkeket forgalmazó Caviar elkészítette legújabb Apple-kollekcióját. A 2021-es kínálatban háromféle iPad Pro és kétféle iPhone 12 Próból válogathatnak azok, akik megszámlálhatlanul sok pénzzel rendelkeznek, merthogy az orosz cég termékeiért bizony sokat kérnek: a mostani felhozatal legolcsóbb darabja is közel 2 millió forintot kóstál.

©

A kiugró értékeket a felhasznált aranymennyiség okozza, és a gyártó most sem spórolt ezzel: a kollekció minden darabján 1 kilogramm 18 karátos arany található, mi több, a cég ezt úgy vitte fel a készülékekre, hogy a rendes Apple-logó helyét egy egész almafára cserélte.

©
©

További érdekesség, hogy az eszközök hátoldalán az Apple jelenlegi és egykori vezetőjének, vagyis Tim Cook és Steve Jobs hangzatos mondásai is szerepelnek. A gyártónak ezeket is egészen stílusosan sikerült felvinniük az eszközökre, nézzék csak:

©

A kollekció minden példánya limitált számban érhető el, ugyanis összesen 99 darab készült belőlük. Boltban egyik sem lesz kapható, minden esetben a gyártónak küldött igényléssel lehet csak hozzájuk jutni. A legdrágább egyébként a Grand Apple nevű kiszerelés, ami egy 11-es iPad Prót takar. Ezen a kilónyi arany mellett 81 gyémántdarabkát is találni. És hogy mennyi? Sok:

több mint 55 millió forintnyi dollárt kell fizetni érte.

A Caviar által forgalmazott iPadek és iPhone-ok egyike sem jobb a boltban kaphatóknál, technikai értelemben legalábbis nem: a készülékekben ugyanaz a processzor és kamera található, amellyel az Apple ellátta őket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.