szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

A legújabb ötlet az, hogy utasítjuk a mentőszolgálatot, csak pénzért vállalják a kormányellenes tüntetés biztosítását.

A legújabb ötlet az, hogy utasítjuk a mentőszolgálatot, csak pénzért vállalják a kormányellenes tüntetés biztosítását. Természetesen a kormánypárti tüntetőkre ez nem vonatkozik, mint ahogy eddig erre sose volt példa semmilyen demonstráción. Ilyen a mentőszolgálat magától nem talál ki. Van nekik elég gondjuk anélkül is, hogy a politikába ártanák magukat - ez a parancs ugyanúgy fentről jött, mint a Médiatanács fedőnevű luxusháremnek az ukáz a Klubrádióról.

Ebből két következtetést vonhatunk le. Az egyik, hogy szegény pöttöm Fidesznek még mindig totál tele van a gatyája attól, hogy van ellenzék, és azok kimennek az utcára tüntetni. Ezen még lehet röhögni, de a másik tanulság sajnos szomorúbb: nemcsak paranoidok, hanem szörnyen ostobák is.

Ezek megint azt hiszik, hogy ez titok marad. Azt hiszik, hogy miközben ők maguk szörnyülködnek a Milla külföldi vendégein - a Selmeczi Gabriellára oly jellemző idiotizmus keretében a saját lengyel légiósaikról megfeledkezve -, szóval úgy képzelik, hogy ez valahogy mégsem derül ki. Nem jönnek rá a tüntetők, hogy leszóltak, nem tudja meg külföldön senki, és nem fogják emiatt EU-biztosok pitiztetni Navracsics Tibort. Pedig megtanulhatták volna, rém egyszerű a folyamat, egy hörcsög is megérti ennyi idő alatt.:

1. Genyóságot csinálunk.

2. Megírja az újság, hogy genyóskodunk.

3. Újságot elolvassák a nagykövetségek és a külföldi riporterek, szemlézik, jelentést tesznek.

4. Profit.

És kész is a következő botrány, úgy, hogy még javában tartanak az eddigiek. Bravó.  Kedves békemenetelő bogárkák, ideje felismerni, hogy a hazánk jó híre elleni összeesküvés nem a baloldalon működik. Maga a kormány a legfőbb összeesküvő. Lenne dolga náluk a mentőszolgálatnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!