Úgy tűnik az új Top Geart is igencsak érdemes lesz nézni

Úgy tűnik az új Top Geart is igencsak érdemes lesz nézni

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Meglehetősen örömteli hírek érkeztek az autós műsorok etalonjának tartott Top Gear folytatásáról.

Miután csúfos véget ért a 23 évadot megért, kétség kívül korszakos tévésorozat, az angol BBC-nek valahogyan gondoskodnia kell a folytatásról is. Úgy tűnik, hogy sok találgatás után összeállhat egy olyan csapat, amely akár elhomályosíthatja a Hammond-Clarkson-May korszakot is.

A hírek szerint ugyanis az autós újságírás egyik legszimpatikusabb figuráját Chris Harrist sikerült megnyerni a shownak. Harris, aki az utóbbi időben nagyon erős személyes brandet épített fel, nagyjából hasonló kategória mára, mint a fenti hármas együtt.

Műsorvezető társnak ráadásul, úgy hírlik megnyerték azt a Sabine Schmitzet is, aki lényegében a Top Gearnek köszönheti hírnevét, amikor egy sima dobozos Ford Transittal csapatott végig úgy a Nürburgringen, hogy tolta le a Porschékat maga előtt, valamint Clarksont egy Jaguarban. Persze mindez nem véletlen, a hölgy gyakorlatilag az észak német pálya aszfaltjának része, a Ring Királynője.

A harmadik személy sem ismertetlen már egy ideje a folytatásra vonatkozóan Chris Evans humorista, a Daily Mailen vezet autós rovatot valamint televíziós showman. Róla már nyár óta tudott, hogy benne lesz a folytatásban. Sőt, az exForma-1-es pilóta a skót David Coulthard is szerepel majd a műsorban, aki a csatorna Forma-1-es közvetítő csapatában is szakértett. Mivel a BBC elhagyja az F1-et és egy kereskedelmi tévé fogja azt sugározni, így a 2001-es bajnokság másodikjának szüksége is lehetett új munkára.

Az új sorozat állítólag május elején kerül adásba.

Ha nem szeretne lemaradni a premierről, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.