2700+ darabból kell összerakni a Lego Porschét

2700+ darabból kell összerakni a Lego Porschét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igazi műalkotásnak ígérkezik a dán játékgyártó legújabb készlete.

Nem kevesebb mint 2704 darabból lehet majd összerakni a Lego legújabb játékát, egy Porsche 911 GT3 RS-t – jelentette be a cég a napokban. A dánok korábban a nürnbergi Toy Fairen, a világ legnagyobb játékvásárán már mutatott némi ízelítőt a készülőben lévő modellről, de a végleges változatot csak most tárta a nagyközönség elé.

A Gizmodo szerint igaz műalkotásról van szó, ami az árán is meglátszik. A gyártó 300 dollárt, vagyis körülbelül 87 ezer forintot fog kérni érte, cserébe viszont az eredeti autó 1:8-as arányú mását lehet majd összerakni a darabokból.

©

A modell narancssárga karosszériával, piros lengéscsillapítókkal, aprólékosan kidolgozott fényszórókkal és hátsó lámpákkal, sárga fékekkel és alacsony profilú abroncsokkal érkezik majd. Az utastérben egy részletes műszerfalat, egy működő sebességváltót, versenyautó-üléseket, a kesztyűtartóban pedig egyedi sorszámozást találhatnak majd az új tulajdonosok. Az ajtókat természetesen ki lehet majd nyitni, a motortérben pedig mozgatható dugattyúkkal ellátott motort találhatunk.

A Lego szerint július 1-jétől lesz elérhető az összerakható Porsche.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.