Ellopott egy kisteherautót, feltankolta, majd kirabolt vele egy autómosót

Ellopott egy kisteherautót, feltankolta, majd kirabolt vele egy autómosót

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A cég biztonsági őre elvitt egy Ford Transitot, belehajtott egy autómosó pénzváltó automatájába, elvitte a benne lévő pénzkazettát, és ha már, a járművet is megtartotta, sőt, fel is tankolta egy benzinkútnál, majd fizetés nélkül elhajtott. A rendőrök még aznap elkapták.

Egy kecskeméti autómosó tulajdonosa tett bejelentést hétfőn a rendőrségen, mert ismeretlen tettes a mosó pénzváltó berendezését az előző éjszaka eltulajdonította. A történteket a reggel munkába érkező alkalmazott észlelte.

A nyomozók ellenőrizték a közelben lévő térfigyelő és biztonsági kamerák felvételeit, amelyeken az látszott, ahogy egy tehergépjármű belehajt az automatába. A sofőr a megrongálódott automatából ez után magához vette a benne lévő pénzkazettát, és elhajtott.

A kecskeméti ámokfutó ténykedésének nyomai
©

A rendőrök a felvételek alapján eljutottak az autó tulajdonosához, aki elmondta, hogy a járművét az egyik alkalmazottja – a cég 27 éves biztonsági őre – még az éjjel engedély nélkül elvitte, az autó azóta nem került elő.

A kocsit hajnalban a gyanúsított egy üzemanyagtöltő állomáson megtankolta, majd fizetés nélkül távozott.

A kecskeméti rendőrök az elkövetőt még aznap kora délután elfogták Lajosmizsén. A jármű Méntelek külterületén, egy elhagyatott részen került elő.

J. Norbertet jármű önkényes elvétele és lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és indítványozták letartóztatását.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások