Igazi parkolási troll a kerékbilincses budapesti ferraris

Igazi parkolási troll a kerékbilincses budapesti ferraris

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Mondjuk az nem teljesen világos, kivel szúr ki ezzel magán kívül.

Az Index tett közzé egy képet tegnap, amelyet egy olvasójuk készített egy sárga Ferrari 458-asról. Az autó kerékbilincsbe verve várakozik a Széchenyi téren a Magyar Tudományos Akadémia székháza előtt.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez az autó ugyanaz, amely már többször szerepelt hasonló "mutatvánnyal" a hírekben. A sárga 459 Italia már idén is járt így a környéken: tavaly a Bazilikánál, két éve szintén a Széchenyi téren kapott kerékbilincset. Sőt, az imént nekünk is küldött egy olvasó róla képet, amely idén augusztusi, igaz ezen nem látszik kerékbilincs.

©

Elsőre a hazai ferraris közeg legismertebb arcára, a kanadai Josh Cartura gyanakodtunk, de ez a modell már nem annyira új és menő, hogy ő ilyennel járjon. Neki inkább olyasmije van, mint a 963 lóerős Ferrari LaFerrari Aperta, amely 600 millió forintba került, de olyan kevés készült belőle, hogy jelenlegi értéke 2-3 milliárd forintra tehető.

Nem mintha a 458-asnak annyira szégyenkeznie kellene, egy 4,5 literes V8-as motorblokk van benne, amellyel nulláról száz km/órára alig három másodperc alatt gyorsul, végsebessége 340 km/óra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.