Három gyereke által díszített sisakot viselt volna utolsó F1-es futamán Romain Grosjean

Három gyereke által díszített sisakot viselt volna utolsó F1-es futamán Romain Grosjean

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A most hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon búcsúzott volna az F1-től a francia versenyző, azonban a bahreini horrorbalesete megakadályozta, hogy a tervek szerint köszönjön el.

Romain Grosjean mindent megtett, hogy felépüljön az utolsó futamra azt követően, hogy a Szahíri Nagydíjon elképesztő balesetet élt túl, de tekintettel a bahreini balesetben megsérült keze állapotára, nem meglepő, hogy végül kénytelen kihagyni az utolsó hétvégét.

Mindez azt jelenti, hogy a Renault, Lotus és jelenleg a Haas csapat pilótája nem tud a versenypályán búcsúzni F1-es karrierjétől. Ezen túlmenően sajnos nem veheti fel az utolsó versenyére gyártott sisakját, amit három gyerekének rajzai díszítenek. Grosjean azért megosztotta az Instagram fiókján a bukósisak képeit és hozzátette, hogy megpróbálja majd hasznát venni a jövőben, mert túl szép ahhoz, hogy otthon porosodjon.

Romain Gorsjean 179 versenyen vett rész az Forma-1-ben, amelynek során 10 dobogót és 391 pontot gyűjtött. A hírek szerint egyébként a profi autóversenyzői karrierje még nem ér véget, a Peugeot hosszú távú autóverseny programjában fog majd részt venni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások