Egy videó szerint ágyúgolyóként száguldott a Rottenbiller utcai motorbaleset áldozata

Egy videó szerint ágyúgolyóként száguldott a Rottenbiller utcai motorbaleset áldozata

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy videó tanúsága szerint a motoros nagy sebességgel csapódott a piroson szirénázva áthajtó mentőautónak. A motoros meghalt.

Kedden kora délután sokkoló baleset történt a budapesti Rottenbiller és Wesselényi utca kereszteződésében, amikor egy várandós nőhöz riasztott mentőautóval ütközött egy motoros. A motor vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az azonnal megkezdett újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette – írtuk kedden az esetről beszámolva.

A karambolt egy közeli térfigyelő kamera rögzítette – amit a Borsonline tett közzé –, amelyen jól látható, hogy a motoros extrém sebességgel hajt át a kereszteződésen, majd lövedékként csapódik a mentőbe, amely jelentősen meg is billent a hatalmas ütközéstől. A felvételt hivatalosan mi is kikértük az Országos Mentőszolgálattól.

A videón a baleset közvetlen előzménye is látszik, ahogyan a mentő az álló kocsik mellett a megkülönböztető jelzéseit használva a kereszteződéshez érkezik, és a baleset előtti pillanatokban egy pillanatra fékez, majd továbbhajt, ekkor érkezik óriási sebességgel a motoros.

Bár a videó alapján extrém sebességgel közlekedett városban a motoros, mentős forrásaink szerint a rohamkocsi vezetőjét az elsődleges belső szakértői vélemények 50 százalékban felelőssé teszik a balesetért. A motort, úgy tudjuk, egy 19 éves fiatal vezette.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Hozzászólások