Rejtély a repülőtéren: minden véres lett egy Budapestről Londonba utazó nő bőröndjében

Rejtély a repülőtéren: minden véres lett egy Budapestről Londonba utazó nő bőröndjében

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A bőröndből nem tűnt el semmi, de a drága ruhák és a tárgyak vérpecsétesek lettek, mire Budapestről Londonba értek.

Budapestről Londonba utazott egy magyar házaspár, érkezéskor kiderült, hogy a bőröndben található összes ruhadarab és minden tárgy vérfoltos lett - írta a 444 a Klaudia nevű utasra hivatkozva.

A nő, aki az Egyesült Királyságban él, saját esküvőjére utazott haza, párjával pénteken repültek vissza a Southend repülőtérre a Flybe légitársasággal. Korábbi élményeik miatt számzáras lakattal szerelték fel a bőröndjüket, hazaérve vették észre, hogy a lakat hiányzik.

Amikor kinyitották, különös látványban volt részük: "minden egyes ruhadarab, cipő és táskák, valamint nagyon fontos, az esküvőnkkel kapcsolatos okiratok és dokumentumok vérrel borítva" hevertek a bőröndben - írta az utas. Aki összepiszkolta, még vissza is hajtogatta a ruhákat a bőröndbe, így a ruhák minden irányban véresek voltak. 300 forint aprópénz volt egy kis zsebben, azt is áttúrták, az egész zacskó csupa vér volt Klaudia beszámolója szerint.

A legfurcsább, hogy a bőröndből nem tűnt el semmi, de a házaspárt így is komoly kár érte, mivel az esküvő miatt a bőröndben öltönyök és drága ruhák voltak.

A nő beszámolója szerint sem a Flybe, sem a Budapest Aiport nem tájékoztatta őket, hogyan tudnak jegyzőkönyvet felvetetetni és kártérítést kérni. Végül a londoni replőtéren sikerült jegyzőkönybe diktálni, ami történt, a károsultak egyelőre várják a Flybe jelentkezését.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője azt mondta, még sosem hallott ilyen furcsa esetről. Szerinte ha eljut a vizsgálatig az ügy, azt az ORFK folytatná. Hozzátette, hogy semmi sem utal rá az utas leírásában, hogy az eset Ferihegyen történt volna.

Az utas képeket is küldött a lapnak a bőrönd tartalmáról.

 

Hozzászólások