Sas József már verseket szaval

Sas József már verseket szaval

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A lánya, Sas Ágnes beszámolója szerint a humorista megőrizte jó kedélyét, a memóriája is sértetlen maradt. Június elejére már megerősödhet annyira, hogy képes legyen az önálló mozgásra.

Sas Józsefet március elején kétoldali agyvérzés miatt szállították haza a thaiföldi nyaralásáról, szerencsére a beszédközpontja nem sérült, viszont a bal kezét és a bal lábát újra meg kell tanulnia használni.

Lánya, Sas Ágnes a Mokkában elmondta, hogy a humorista szellemileg teljesen friss, "énekel, szaval", és "a fizikumát kell még erősíteni". Mint fogalmazott: Sas József jó kedélyű, és "az a több mint ezer vers a fejében, sértetlen" maradt, Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából még Ady-verseket is szavalt a betegágyán. Nincs depressziója, és nagyon pozitív a saját állapotával kapcsolatban – fogalmazott.

Sas Ágnes szerint nagyon jó az apja prognózisa, itthon is megerősítették, amit a thaiföldi kórházban mondtak, hogy körülbelül fél év, míg a humorista felépül. Június elejére remélhetőleg már olyan állapotban lesz, hogy képes lesz az önálló mozgásra.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások