Alaposan kitakarítják a Fehér Házat Trumpék után

Alaposan kitakarítják a Fehér Házat Trumpék után

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különös figyelmet fordítanak majd a hálószobákra.

Az elnöki beiktatás napján, január 20-án délután Joe Biden koszorút helyez majd el az arlingtoni temetőben Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama társaságában. Ez lesz ugyanakkor az az időablak, amikor Joe és Jill Biden személyes dolgait elszállítják a Fehér Házba. Donald és Melania Trump holmiját ekkorra már eltüntetik, és természetesen kitakarítják az egész Fehér Házat.

A takarítócégektől ezúttal a járvány miatt még alaposabb takarítási protokollt követelnek meg, külön figyelmet kell fordítaniuk a szónyegekre, kárpitokra, függönyökre és minden olyan felületre, amelyen kórokozók tapadhatnak meg – különös tekintettel a koronavírusra, amely végigfertőzte a Trump családot. A takarítást rögtön elkezdik, amint Trumpék távoznak. Elmozdítják a bútorokat, megtisztítják a sötétítőket és a csillárokat, és persze ablakot is mosnak.

A CNN szerint különös figyelmet fordítanak majd a hálószobákra, ahol új matracokat és ágybetéteket kapnak Bidenék – ez egyébként része a megszokott procedúrának. Az mindenképpen változás lesz, hogy Bidenék osztoznak majd a hálószobán, míg fehér házi források szerint Melania Trump külön hálószobában aludt.

Trumpék a tervek szerint a leköszönő elnök floridai birtokán rendezik be a Fehér Ház után az otthonukat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások