Kórházban töltötte a karácsonyt, most az ápolók segítségével megkérte a barátnője kezét

Kórházban töltötte a karácsonyt, most az ápolók segítségével megkérte a barátnője kezét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi régóta tervezte a lánykérést, az egészségügyi személyzet pedig segített, hogy a terv valóra válhasson.

Kórházban töltötte a karácsonyt, most a személyzet segítségével megkérte a barátnője kezét
A 24 éves Jordan Simonnak nyolc évvel ezelőtt volt szívtranszplantációs műtétje, és szerencsére azóta jól volt, de december 22-én kórházba kellett mennie, mert veseproblémái voltak.
A férfi egyedül töltötte a karácsonyt, de a BBC videója szerint most az egészségügyi személyzet segítségének köszönhetően megtehette, amit az ünnepek alatt szeretett volna: megkérni a barátnője kezét.
A legtöbb kórházban látogatási tilalom van érvényben a koronavírus miatt, a 21 éves Beth Dodge-ot azonban a "kivételes körülményekre való tekintettel" beengedték a cambridge-i Royal Papworth Kórházba.
A család videóchaten keresztül nézhette, ahogy Simon felteszi a kérdést, de a barátnője szerencsére igent mondott. A férfi lassacskán, a kezelést követően elhagyhatja a kórházat, a pár úgy tervezi, hogy jövőre összeházasodnak.

A 24 éves Jordan Simonnak nyolc évvel ezelőtt volt szívtranszplantációs műtétje, és szerencsére azóta jól volt, december 22-én azonban kórházba kellett mennie, mert veseproblémái voltak.

A férfi egyedül töltötte a karácsonyt, de a BBC videója szerint most az egészségügyi személyzet segítségével megtehette, amit az ünnepek alatt szeretett volna: megkérni a barátnője kezét.

A legtöbb kórházban látogatási tilalom van érvényben a koronavírus miatt, a 21 éves Beth Dodge-ot (és a fiú édesanyját) azonban a "kivételes körülményekre való tekintettel" beengedték a cambridge-i Royal Papworth Kórházba.

A család videóchaten keresztül nézhette, ahogy Simon felteszi a kérdést, a barátnője pedig igent mondott. A férfi lassacskán, a kezelést követően elhagyhatja a kórházat, a pár úgy tervezi, hogy jövőre összeházasodnak.

Hozzászólások