Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

DrMáriás újabb, Orbán Viktort ábrázoló festményt készített a beszédes „Orbán »Superman« Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében” címmel.

Nem lehet azt mondani, hogy ne foglalkoztatná művészi értelemben Magyarország miniszterelnökének sorsa és közéleti szerepvállalása drMáriást: megfestette már, ahogy Orbán Viktor megvédi Baby Yodát a koronavírustól, ahogyan egymaga egy teljes zenekart alkotva raktárkoncertet ad, ahogyan kibékül Soros Györggyel, sőt azt is, hogy valójában Orbán Jézus az utolsó vacsorán.

A művész most a külpolitika aktualitásaira vetette tekintetét, de így sem mulasztotta el felismerni Orbán Viktor szerepét a történésekben, egészen pontosan a Brexit hatásainak kezelésében. A kép címe minden fontosat elmond:

Orbán »Superman« Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében.

Orbán „Superman” Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit...

Közzétette: drMáriás – 2021. január 24., vasárnap

DrMáriás egyébként nemrég azt is megfestette, igaz, Orbán Viktor nélkül, ahogyan Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások