szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hervé This, a molekuláris gasztronómia vegyész tudora oldalakon át fejtegeti a tojás titkát. Heston Blumenthal, az angol séfmágus pedig azt vallja, „a tökéletességhez nagyon rögös út vezet”. Malackarajnak úgy tűnik, elég hozzá három perc is.

Ki gondolná, hogy a gasztrobloggernek, aki fél kézzel összeránt egy vörösboros olasz marharagut, vagy rózsaszín kolbászt tölt neves profik társaságában, sztárszakáccsal zsűrizik, rendre megmondja a tutit, éppen a lágy tojás hiányzott a repertoárjából. Hiány pótolva, tökéletes lágy tojás kipipálva. Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a blogra!

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!