szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hervé This, a molekuláris gasztronómia vegyész tudora oldalakon át fejtegeti a tojás titkát. Heston Blumenthal, az angol séfmágus pedig azt vallja, „a tökéletességhez nagyon rögös út vezet”. Malackarajnak úgy tűnik, elég hozzá három perc is.

Ki gondolná, hogy a gasztrobloggernek, aki fél kézzel összeránt egy vörösboros olasz marharagut, vagy rózsaszín kolbászt tölt neves profik társaságában, sztárszakáccsal zsűrizik, rendre megmondja a tutit, éppen a lágy tojás hiányzott a repertoárjából. Hiány pótolva, tökéletes lágy tojás kipipálva. Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a blogra!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusban meghalt Trini Lopez

Koronavírusban meghalt Trini Lopez

Több ezer éves kelta kés került elő egy szolnoki ruhásszekrényből

Több ezer éves kelta kés került elő egy szolnoki ruhásszekrényből

Két hét múlva már elkezdhetnek oltani az orosz vakcinával

Két hét múlva már elkezdhetnek oltani az orosz vakcinával