Japán házak: zöldkertek a lépcsőfordulóban

Japán házak: zöldkertek a lépcsőfordulóban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Suppose Design Office tervezők nem titkolt célja az volt, hogy elmossák a kert és a lakás közötti határvonalakat...

A Suppose Design Office tervezők nem titkolt célja az volt, hogy elmossák a kert és a lakás közötti határvonalakat, így a japán Nagoya-ban épült ház minden szabad négyzetméterére köves talajú kertet terveztek. Japán stílusú kert került így a fürdőszobába (térelválasztó helyett), a nappaliba, a konyhába és az ebédlőbe is.

A különös belsőépítészeti megoldás mellett minimalista stílusban rendezték be a házat, így semmi sem vonja el a figyelmet a kertekről, amelyek a gondosan elhelyezett nagy ablakokból, valamint a lépcsőforduló feletti hatalmas tetőablakból kapnak fényt

Forrás: trendir.com