Gajda Péter letolja magáról az MSZP–Fidesz-mutyi gyanúját – videóinterjú

Gajda Péter letolja magáról az MSZP–Fidesz-mutyi gyanúját – videóinterjú

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Windisch Judit - Kaufmann Balázs
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kispest polgármestere, Gajda Péter nem lát kerületeken átívelő mutyit, a Lackner-felvétel szerinte egy kocsmai locsogás, de támogatja a vizsgálóbizottság felállítását.

Gyanús tenderekre bukkant a 24.hu Kispesten, illetve Ferencvárosban: ugyanaz a kör az egyik kerületben a pályázat győztese, míg a másikban a pályázat vesztese volt. Erre is rákérdeztünk Gajda Péternél, Kispest polgármesterénél, aki korábbi írásbeli kérdéseinkre nem válaszolt a Lackner-ügyben sem, így kamerával kaptuk el a Fővárosi Közgyűlés ülésének szünetében.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Magyar Nemzetben jelent meg egy videó, illetve több hangfelvétel még az önkormányzati választási kampányban, amelyen a lap állítása szerint Lackner Csaba látható és hallható. A videón látható férfi kokainnak tűnő anyagot rendezget, a hangfelvételen pedig súlyos korrupciós vádak hangzanak el, amelyek a kispesti polgármestert, Gajda Pétert is érintik. Lacknert a választás után kizárták az MSZP-ből, de képviselői mandátumát nem adta vissza.

Hozzászólások