Belga varázslót látni a Blaha felett

Belga varázslót látni a Blaha felett

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A varázspálcával vezérelt elektronika dominál majd szombaton a megújult Corvintetőn, ahol is a Kollektiva vendégeként érkezik majd Magyarországra a DJ-producer óriás, The Magician.

The Magician egyike napjaink azon kevés producerének, akinek puszta érintése képes még egy cserepes muskátlit is világhírűvé tenni. Azt, hogy tényleges tehetség vagy nagyvilági feketemágia áll a sikertörtének hátterében nem tudni, de erre a DJ munkásságának a világ teljes felületén eloszló, milliós rajongótábora valószínűleg nem is nagyon kíváncsi. The Magician szolidkockás hangversenyei rendszerint teltházasak.

A gyakran csillámos szmokingban és bűvészkesztyűben fellépő belga művész, kinézetének megfelelően a paradicsomi diszkót illetve koktélkortyolgató house-t veszi szettjei alapjául, így a 16-án, a Blaha Lujza téri, tavasziasan tetőteraszos vendéglátóipari egységbe érkező nagyérdemű végletekig letisztult pulzálásra számíthat.

A Tmx, Fullstereo és Popbitch művésznevű DJ-k fémjelezte Kollektiva hatodik születésnapját ünnepli szombaton. A Corvintetőt gyakorlatilag második otthonaként kezelő triumvirátus és a vendégszettel felbukkanó The Magician mellett a hajnalig tartó program keretein belül debütál majd a kilencvenes évek borzalmas frizuráiból merítő elektro-pop duó, a Thomas Mark.