szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Értékelési szempontokA szálloda megjelenése szempont alatt a következőket...

Értékelési szempontok
A szálloda megjelenése szempont alatt a következőket vizsgáltam: hogy néz ki a szálloda, a honlaphoz képest fedezhető-e fel bármi különbség, milyen a természeti és/vagy kulturális környezet, milyen a megközelíthetősége, van-e a közelben látnivaló (max. 20pont)
 
Az atmoszféra az a meghatározó íz, illat vagy hangulat, mely megcsap minket, ha belépünk a hallba, mikor a recepciós megszólítja a kedves vendéget, mikor a folyosókon sétálunk a szobánk vagy a szauna felé. Konkrétabban: a szolgáltatások minősége, a személyzet udvariassága, nyitvatartás, légkör (max. 20pont)
 
Szobák címszó alatt a szobák mérete és állaga, berendezése, netán dizájnja, mit láthatunk az ablakból, vagy erkélyről (max. 20pont)
 
Wellness címszó alatt egyfelől a szolgáltatások számát és minőségét vizsgáltam, másfelől, hogy a szobaár ezekből mit tartalmaz. A hagyományos wellness-szolgáltatásokon túl van-e más sportolási lehetőség, gyógykezelések. (max: 20pont)
 
Ár-érték arány, vagyis az a sok szép és jó, amit a hotelünk kínál, az egészen pontosan mennyibe is kerül. Megéri-e az árát az adott szálloda, avagy többet kér, mint amit ér, neadj' isten kevesebbet (max. 20pont)
 

A harkányi wellness hotel a fürdőváros központi részén, a strand bejáratától mintegy 150 méterre épült. Elegáns külseje színvonalas belsőt igér. Az 1998 óta működő családias hangulatú szállodában harminchárom, többségében kétágyas, valamint egy négyágyas apartmanszobát találhatunk, melyek mérete átlagos, berendezésük jellegtelen, a háromcsillagos szintnek megfelelő, mindegyikük balkonos vagy franciaerkélyes.

A szobaárak tartalmazzák a svédasztalos reggeli étkezést, a fedett pihenőmedence, a finnszauna, valamint a dzsakuzzi-kabin használatát, a köntös bérléséért, a masszázsokért, valamint a fül- és testgyertyás kezelésekért azonban fizetnünk kell.

Mind a társalgót, mind az éttermet, mind a medenceteret sok zöld, főleg trópusi növény díszíti. Szép, rendezett, szobrokkal és szökőkúttal ékesített kertjében nyaranta mediterrán hangulatú terasz működik.


Honlapja a szükséges információkon túl mesél a finn szauna huszadik századi forradalmáról, és a masszázs jótékony hatásáról, de sajnos semmi újat nem lehet megtudni.

Kis- és nagycsaládosok számára a legalkalmasabb. Kifejezetten kedvező árfekvésű wellness hotel, korrekt, háromcsillagos szolgáltatással.


Megjelenés: 15
Atmoszféra: 15
Szobák: 13
Wellness: 15
Ár-érték arány: 20

összesen: 78/100


Következő értékelésünk: Kék Duna Wellness Hotel ****

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A társadalom a tökéletes boldogság illúzióját kergeti

A társadalom a tökéletes boldogság illúzióját kergeti

Ikonikus Ferrarinak állít emléket ez az új kenyeres autó sportkocsi

Ikonikus Ferrarinak állít emléket ez az új kenyeres autó sportkocsi

Nők és gyerekek sérültek meg egy budapesti karambolban

Nők és gyerekek sérültek meg egy budapesti karambolban