szerző:
travelline.hu

A Görög Köztársaság Budapesti Nagykövetségének és a Görög Idegenforgalmi Hivatal bécsi képviseletének szervezésében...

©

A Görög Köztársaság Budapesti Nagykövetségének és a Görög Idegenforgalmi Hivatal bécsi képviseletének szervezésében november 16-21. között Görögország ízei várják a vendégeket a Marriott szálloda Peppers Mediterrán Grill éttermében.
A pezsgő hangulatú Peppers étterem konyhájába Görögországból érkeznek mesterszakácsok, hogy eredeti hozzávalókból igazi görög ínyencfalatokat készítsenek el a magyar közönség számára.

Kis ízelítő a menüből: tradicionális recept alapján korfui paradicsomos marhahús tésztával, spenótos pite, rizzsel és kaporral töltött szőlőlevél, paradicsomos, borral flambírozott rák, ahogy azt a Piraeusi kikötőben készítik, töltött paradicsom valamint sajttal és spenóttal töltött grillezett tintahal.
5000 év hamisítatlan ízei, egészséges fogások, aranyló méz, szűz olívaolaj, tengeri halak és a szárazföld valamint a szigetek híres borai mind-mind kóstolóra csábítanak.

Panagiotis Skordas, a Görög Idegenforgalmi Hivatal bécsi képviseletének vezetője az idei marketing kampány záró akkordjaként fontosnak tartja, hogy a Görög Gasztronómiai Hét által a mediterrán életérzés télen is átjárja a magyar szíveket és ezáltal Görögország tovább erősítse előkelő helyét a legnépszerűbb úti célok rangsorán.

Őexcellenciája Spyridon Georgiles, a Görög Köztársaság budapesti Nagykövete szerint különös jelentőséggel bír, hogy a két ország között fennmaradjon és megerősödjön a hosszú évek óta meglévő, kiváló turisztikai, gazdasági és kereskedelmi kapcsolat. Az idei év erőteljes ország imázs kampánya is főként ezeket a célokat hivatott megvalósítani.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Átlépte a lélektani 50 milliárd forintos határt a kórházak adóssága

Átlépte a lélektani 50 milliárd forintos határt a kórházak adóssága

Hatalmas füsttel ég egy ház a Teréz körúton, nem jár a villamos a Jászai és az Oktogon között

Hatalmas füsttel ég egy ház a Teréz körúton, nem jár a villamos a Jászai és az Oktogon között

Trump nem hisz a CIA-nak

Trump nem hisz a CIA-nak

Csodás videóval tisztelegnek Dwayne Johnson előtt az interneten

Csodás videóval tisztelegnek Dwayne Johnson előtt az interneten

Akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció

Akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció

Orbán haragszik a sportvezetőkre

Orbán haragszik a sportvezetőkre