"Mint egy ponty" - A Voice stylistja is lehúzta Malek Andreát

"Mint egy ponty" - A Voice stylistja is lehúzta Malek Andreát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Voice döntőjében Malek Andrea egy testhezálló, zöld flitteres ruhában jelent meg, ami kiemelte problémásabb testrészeit. Öltözéke miatt rengeteg kritika érte: még a Voice stylistja, Lakatos Márk is elismerte, hogy a mester rosszul választott - számolt be a Bors. Malek Andrea ezzel együtt elégedett volt a külsejével.

A Voice divatfelelőse, Lakatos Márk szerint az énekesnő úgy nézett ki a TV2 Voice című műsorának döntőjében testhezálló, flitteres ruhájában, mint egy ponty - írja a Bors.

Malek Andrea a fináléban egy Makány Márta által tervezett ruhában jelent meg, a flitterekkel borított ruha azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, a közösségi oldalakra özönlöttek a kritikus, sokszor bántó megjegyzések a ruhaválasztással kapcsolatban.

©

Lakatos Márk a lapnak azt nyilatkozta, bár ő a műsor stylistja, nem titok, hogy Andrea ragaszkodott a saját tervezőjéhez, Makány Mártához. "Az ő együttműködésük péntek este azonban nem hozta meg azt az eredményt amit elvártunk volna."

"A helyzet az, hogy Andreának van egy hibás képe a saját alakjáról. Azt hiszi, hogy ha van pocakja és feneke, akkor azt egy szűk ruhába bele kell passzírozni, mert a bő ruha kövéríti. Ha cuppanósra magára szűkítteti, azt képzeli, hogy jól fog neki állni, de sajnos nagyon rosszul állt. Fura elképzelése van a saját testéről és alkatáról, tegnap este is a lehető legrosszabb dolgokat erőltette" - magyarázta a divatszakember.

Lakatos hozzátette: "Meggyőződésem, hogy Márta keze is meg volt kötve Malek esetében. Tudok arról, hogy ez a ruha nem így volt megtervezve, lezserebbnek készült. Flitteres anyagból nem csinálunk cuppanós ruhát, csak tökéletes alakú nőre. Biztos vagyok benne, hogy a ruhapróbán szűkíttette magára, aminek az lett a következménye, hogy úgy nézett ki, mint egy ponty" - hangzott a kritika.

Az énekesnő ugyanakkor elégedett volt a ruhájával: "Szeretem, ha rám szabják a ruhákat, ezekben érzem jól magam. Szerintem szép ruha volt."