szerző:
MTI

Most már „tényleg” bejelenti válását Madonna és brit filmrendező férje, Guy Ritchie – legalábbis a brit bulvársajtó szerint, amely hónapok óta folyamatosan jósolja a fejleményt.

Együtt. Külön?
© AP
A The Sun, a legnagyobb brit tömeglap bennfentes forrását idézve azt írja: az 50 éves amerikai énekesnő és a nála tíz évvel fiatalabb Ritchie karácsonyig le akarja bonyolítani a válási procedúrát, mivel „képtelenek tovább együtt élni”.

A házasság állítólagos összeomlását a sztárpár környezete szerint „ordítozós veszekedések sora” előzte meg, egyebek mellett arról, hogy melyikük mennyi időt szentel saját karrierje építésének a családi élet rovására. Emellett komoly feszültség forrása az is, hogy Madonna újabb afrikai kisgyermeket szeretne örökbe fogadni, amit Ritchie ellenez.

A The Sun forrása szerint Madonna és Ritchie „hatalmas erőfeszítéseket” tett a házasság megmentése érdekében, a veszekedések azonban mára „kicsúsztak az ellenőrzésük alól”.

Különösen súlyos összecsapások törtek ki Ritchie múlt havi, 40. születésnapja idején; a filmrendező ezek után úgy döntött, hogy ha már elkerülhetetlen a válás, akkor legyen inkább most. Madonna egy ideig mérlegelte, hogy nem lenne-e jobb egyelőre csak szétköltözni, de most már ő is egyetért férjével abban, hogy a hivatalos válás a legjobb megoldás.

Ritchie a The Sun szerint elhalasztotta új filmje, a Sherlock Holmes franciaországi forgatását, és hazarepül, hogy közölje szüleivel a hírt. A héten el is viszi holmiját londoni otthonukból, amely hivatalosan Madonna nevén van, és átköltözik saját, Wiltshire grófságbeli birtokára.

Állítólag Ritchie betege lett annak, hogy az ő karrierje háttérbe szorult feleségéé mögött, de Madonnának is kezd elege lenni a korábban imádott nagy-britanniai életből. Utál vadászni, és szakított azzal a hobbijával is, hogy időnként beugrik férjével egy sörre a helyi pubba.

Nem tettek jót a házasságnak a gyerekek körüli zűrök sem. Madonna kislánya, a 12 éves Lourdes úgy döntött, hogy inkább igazi apjával, Carlos Leon táncossal szeretne több időt tölteni. Leon hónapok óta Madonna New York-i lakásában él, hivatalosan azért, hogy felügyelje a renoválási munkálatokat, mielőtt az énekes világsztár visszaköltözik. A The Sun azonban úgy tudja, hogy Madonna és Leon kapcsolata ez idő alatt „ismét szorossá vált”.

A londoni bulvársajtó már nyáron azt jelentette, hogy Madonna végleges elhatározásra jutott a nyolc éve kötött házasság felbontásáról.

A lapokban idézett jól értesültek szerint mindkét fél tárgyalt már jogászokkal. A Daily Mirror néhány hete azt írta, hogy Madonna a brit trónörökös és Sir Paul McCartney egykori válóperes sztárügyvédjéhez, az óránként 500 font munkadíjat számlázó Fiona Shackletonhoz fordult jogi tanácsért.

A The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia felső ezréről évente közzétett lista idei kiadása szerint Madonna és Ritchie közös vagyona 300 millió font.

Shake

Dildo ajándékba: Guynak Madonnától szeretettel

Meglehet, Madonna öregszik, ám úgy tűnik, a pikáns szexuális játékokhoz való vonzódása változatlan maradt az évek során. ÉPpen úgy, mint provokatív természete. Egyébként biztosan nem sétált volna a paparazzók karjaiba egy átlátszó szatyorral a kezében, amiben a Lila behatoló fantázia nevű felcsatolható műhímtag volt. A helyszín London egyik divatos étterme a Claridges, ahol az énekesnő és férje, Guy Ritchie a férfi 39 szülinapját ünnepelték. A szerkentyű csakis ajándék lehetett, Madonnától.

MTI Kult

Madonna a Hennes and Mauritznak tervez

Madonna egy egész ruha és kiegészítő-kollekciót tervez az egyik nálunk is ismert nagy svéd divatcégnek, s a tervek alapján készülő ruhákat 2007 márciusában mutatják be.

MTI Shake

Madonna férje filmre írja saját képregényét

Guy Ritchie brit filmes, akit sokan elsősorban a nála 10 évvel idősebb popsztár, Madonna férjeként ismernek, a Warner Bros filmstúdióval együttműködve filmre írja Game Keeper című képregényét.

hvg.hu Shake

Madonna keres a legtöbbet

Nemhiába hívják még mindig „material girl”-nek, azaz anyagias lánynak, Madonna elsőként végzett a Forbes magazin legjobban kereső női zenészek listáján, amelyet most először készítettek el.

MTI Shake

Romokban Madonna házassága?

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint a Nagy-Britanniában élő amerikai énekesnő és Ritchie válását már csak "valamilyen csoda" akadályozhatja meg.

Épségben előkerült a hétvégén eltűnt apa és lánya

Épségben előkerült a hétvégén eltűnt apa és lánya

Hónapokkal többet kell várni Észak-Magyarországon egyes műtétekre

Hónapokkal többet kell várni Észak-Magyarországon egyes műtétekre

Leégett a házuk, de gyerekeit még ki tudta menteni egy soroksári nő

Leégett a házuk, de gyerekeit még ki tudta menteni egy soroksári nő

Kidőlt a Chelsea fiatal sztárja, vége a szezonjának

Kidőlt a Chelsea fiatal sztárja, vége a szezonjának

Beindult a nyomulás a budapesti hostelek piacán

Beindult a nyomulás a budapesti hostelek piacán

Hiába finom, ha még nagyon drága: mikor kerül műsonka a húsvéti asztalra?

Hiába finom, ha még nagyon drága: mikor kerül műsonka a húsvéti asztalra?