Ronaldinhóért 32 millió eurót kínál a Manchester City

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Ronaldinhóért 32 millió eurós vételi ajánlatot tett a Barcelonának az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City - erősítette meg a spanyol sajtóértesüléseket Joan Laporta, a katalán klub elnöke.

A sportvezető a Catalunya Radiónak adott nyilatkozatában elismerte, hogy két komoly vevő, a Manchester City és az olasz Milan is bejelentkezett a világklasszis brazil futballistáért, akit szerinte, ha menni akar, méltósággal el kell engedni. Joan Laporta hozzátette: Ronaldinho még hétfőn Barcelonába érkezik testvérével és egyben ügynökével, Roberto de Assisszal, hogy megkezdjék a tárgyalásokat a Barca játékosának átigazolásáról.

A Barcelona az angolok ajánlatát favorizálja, mert miközben a thaiföldi multimilliárdos,Thaksin Sinawatra tulajdonában lévő Manchester City 32 millió eurót ajánlott a brazil világbajnokért, addig a Milan csak legfeljebb 10 milliót adna érte. Maga a játékos inkább az olasz klubban futballozna.

Ronaldinho eladása azután került szóba Barcelonában, hogy a 28 esztendős aranylabdás elég gyenge idényt hagyott maga mögött: legutóbb március 9-én játszott tétmérkőzést, a brazil válogatottban pedig tavaly november óta nem szerepelt, bár ennek ellenére a közelmúltban meghívót kapott a pekingi olimpián részt vevő ötkarikás együttesbe.