Erdei Zsolt mégsem vonul vissza

Erdei Zsolt mégsem vonul vissza

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erdei Zsolt a honlapján közzétett nyilatkozatában cáfolja, hogy a Tavoris Cloud elleni meccs után mindenképpen visszavonul, szerinte a hír csak egy félreértésen alapszik.

„Sajnálom, hogy ez a nyilatkozatom ilyen lavinát indított el, és elnézést kérek azoktól, akik ezt félreértették - írja Erdei Zsolt a honlapján. - Való igaz, kicsit sarkosan fogalmaztam a Népszavának adott interjúban a visszavonulásomat illetően, ez adott okot a későbbi félreértésekre. Az ebből a cikkből más újságok által átvett rövidke idézet egyáltalán nem tükrözte a teljes interjúban elhangzott gondolatokat, így fordulhatott elő, hogy máshol már kész tényként közölték a visszavonulásomat.

Erdei Zsolt
©

"Ezt a féreértést szerettem volna tisztázni egy rádióinterjúban. A Népszavában minden válaszom megfelel a valóságnak, ezt vállalom is, bár való igaz, a cím - a szerkesztőség bevallása szerint is - okot ad a félreértésre. Jelenleg minden erőmmel és tudásommal a soron következő ellenfelemre, az IBF világbajnoki cím elhódítására szeretnék koncentrálni."

"A visszavonulásomról kizárólag a mérkőzés után szeretnék dönteni, már csak azért is, mert ahogy hallottam, egy győzelem esetén Bernard Hopkins is szívesen vállalna címeggyesítő mérkőzést. Tehát bármi lehetséges. Ugyanakkor ezek opciók, ami fix, az Tavoris Cloud, és a december 31-én rendezett gálameccs. Köszönöm a sok-sok ember támogatását és biztatását, nagyon sokat jelent és szükségem van rá, mivel életem egyik legnagyobb megméretésére készülök!”