Próbálja ki a legjobb ingyenes képkatalógus új verzióját

Próbálja ki a legjobb ingyenes képkatalógus új verzióját

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha már úgyis a Google folyik mostanában a csapból is - elsősorban a Google Chrome miatt -...

Ha már úgyis a Google folyik mostanában a csapból is - elsősorban a Google Chrome miatt - érdemes egy pillantást vetni egy másik népszerű Google alkalmazásra, a Picasara, amelynek készülőben van az új verziója. A Picasa 3 bétája letölthető a készítők honlapjáról (természetesen a “régi” sem szűnt meg, csak kicsit lecsúszott az oldalon a linkje).

A felület nem sokat változik, de a funkciók jelentősen bővülnek

Az új verzió újdonságai közül érdemes kiemelni a szinkronizálási lehetőséget (a Picasa Web Albums nevű ingyenes online képmegosztóval), az ehhez kapcsolódó tag és geotag funkciókat, a megújult retusálási eszközkészletet, a rendszerbe integrálódó képnézegető funkciót (ha az Intézőben duplán kattintunk egy képre, a Picasa Photo Viewer nyitja meg) és a teljesen megújult slideshow készítőt, amelynek segítségével látványos videókat készíthetünk fotóinkból (mi sem természetesebb, hogy egy kattintással feltölthetjük a kész anyagot a YouTube-ra is).

Készítsünk mozit a fotókból a YouTube-ra...

De van még webkamera capture, vízjel használati lehetőség a fotóknál, új nyomtatási megoldások és még számos apró újítás, amelyek miatt érdemes megismerkedni az új verzióval. Nálunk megbízhatóan működött, ezért merjük ajánlani, de azért érdemes figyelembe venni, hogy egyelőre béta verziótól van szó. Aki garantáltan stabil Picasa-t szeretne, az töltse le a jelenleg aktuális 2.7-es verziót.

Hozzászólások