Heti TOP: a látványos Windows XP naptártól a videók és zenék letöltéséig

Heti TOP: a látványos Windows XP naptártól a videók és zenék letöltéséig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Töltsön le vagy készítsen különleges csengőhangokat...

Töltsön le vagy készítsen különleges csengőhangokat ingyen
Csengőhang-készítő programból rengeteg van, de az igazán kényelmesen használhatók általában fizetősek. Íme egy ingyenes megoldás, amelyet még telepíteni sem kell, és több platformon is működik.
Tovább a cikkhez

Különleges analóg óra a Windows Tálcájára
Az idő fontos tényező mindannyiunk életében. Annyit bámuljuk az órát, hogy néha nem árt legalább egy kis változatosság. Nos, e remek ingyenes programmal ez is megoldható.
Tovább a cikkhez

Írjon angol szövegkiejtő programot 1 perc alatt!
Lepjük meg ismerősünket egy alig 200 bájtos programmal, amely Windows XP-n és Vistán ki tudja ejteni a beleírt angol szövegeket és számokat! Utóbbi lehetőség hatalmas segítség lehet annak, aki most tanulja angolul a számokat.
Tovább a cikkhez

Cserélje le USB memóriakulcsának ikonját
Ha több USB kulcsot is használunk és első pillantásra szeretnénk őket megkülönböztetni amikor csatlakoztattuk a rendszerhez, használjuk ezt az apró “trükköt”.
Tovább a cikkhez

Ablakok méretezése a Windows 7 módszerével, Windows XP-n
Egy ingyenes programmal ablakokat méretezhetünk, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan az a Windows 7 béta változatában látható. Az új Windows egyik kényelmesnek mondható újítása ez, de nem hagyjuk, hogy az XP-t használók nélkülözni kényszerüljenek...
Tovább a cikkhez

Amit talán nem tudott a mobiltelefonról
Emberek milliárdjai használnak mobiltelefont, szerte a világon. Beszélgetés közben azonban kevesen gondolnak bele, hogy valójában milyen technológiák állnak egy-egy, akár a bolygónkat is megkerülő hívás mögött.
Tovább a cikkhez

Nélkülözhetetlen biztonsági szoftverek USB memóriakulcsra
Az USB-s memóriakulcsok egyre olcsóbbak, így egyre népszerűbbek is. Ám ahhoz, hogy adatainkat biztonságban hordozhassuk ezeken, nem árt egy kis óvatosság.
Tovább a cikkhez

Látványos többfunkciós naptár az XP Asztalra, magyarul
Egy ízléses és jól használható ingyenes naptárprogramot mutatunk ezúttal, amely amellett, hogy folyton szem előtt van, még a tennivalóinkra is figyelmeztet.
Tovább a cikkhez

10 tuti tipp, amellyel őrületbe kergethetők a rendszergazdák
Szakadatlan macska-egér harc folyik a vállalati IT-felelősök, azaz a rendszergazdák és cégük dolgozói között: míg az előbbiek mindent elkövetnek a kényes adatok biztonságáért, a munkavállalók többre tartják a kényelmet, s megpróbálják kicselezni az informatikai rendszerek felelőseit.
Tovább a cikkhez

Lenyűgöző planetárium otthonra, ingyen, 23 GB képanyaggal
Az emberek érdeklődése sokféle és vegyes, egyvalamiben azonban szinte mindannyian megegyezünk. Imádjuk bámulni a világűrt és a csillagokat. Főleg otthonról.
Tovább a cikkhez

Töltsön le bármilyen videót és zenét!
Az internet valóságos kincsesbánya, ha zenéről és videóról van szó. Ha kedvenceinkért nem akarunk folyton visszajárni az adott oldalra, töltsük le azokat a gépünkre. Máris megmutatjuk, miként!
Tovább a cikkhez


Hozzászólások