HD minőségű film letöltése 10 perc alatt

HD minőségű film letöltése 10 perc alatt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Cablevision Systems neve valószínűleg nem sokat mond nekünk, New Yorkban élő...

A Cablevision Systems neve valószínűleg nem sokat mond nekünk, New Yorkban élő sorstársaink azonban nagyon is jól ismerik, hiszen New York térségben a Cablevision a legnagyobb és legnépszerűbb szolgáltató. 

Legújabb, nemsokára induló szolgáltatásuk 100 Mbites sávszélességet (lefelé, 15 Mbitet felfelé) biztosít az erre fogékony ügyfeleknek. Ez azt jelenti, hogy egy teljes DVD filmet kevesebb, mint tíz perc alatt tölthetnek le a szerencsés ügyfelek. Természetesen ezt ne tegyék, mivel nem szép dolog, mi is csak a sebesség érzékeltetésére használtuk a DVD-film letöltést példának. Igaz, ellentétben az USA-val, nálunk ez még nem jogellenes.

A szolgáltatás díja havi száz dollár lesz (kb. húszezer forint), de a Cablevision tervez egy „olcsóbb” változatot is: 50 Mbites sebességet ötven dollárért. Ötven dollár kb. tízezer forint, ami tekintve, hogy itthon egy 10 Mbites elérés kb. tizenkétezer forint is lehet (persze ez szolgáltatófüggő), nem is tűnik olyan drágának. Szerencsés New York-iak! Mintegy bónusz szolgáltatás gyanánt, a Cable a WiFi-elérések sebességét 3 Mbitre növeli New York körzetében. Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen sebességgel „ketyeg” az elérése, itt megnézheti.

Hozzászólások