Top 10: 2009 legjobb Photoshop trükkjei

Top 10: 2009 legjobb Photoshop trükkjei

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Az új, Photoshop CS4 megjelenése sikeresen felkavarta az állóvizet a képmanipulálás rajongói között: új funkciók, új...

 Az új, Photoshop CS4 megjelenése sikeresen felkavarta az állóvizet a képmanipulálás rajongói között: új funkciók, új lehetőségek, gyorsabb működés és OpenGL-támogatás. A Photoshop jobb, mint valaha. Mi sem akartunk kimaradni a jóból, így idén is megpróbáltunk érdekes és hasznos Photoshop-tippeket és -leírásokat szállítani. Lássuk, mire kattintottak a legtöbben 2009-ben!

Az emberi hiúság idén is győzedelmeskedett, így 2009 egyik kedvence a ráncok eltüntetése volt. A dolog nem túl bonyolult, és már Photoshop CS2-vel is működik. Mennyivel olcsóbb ez, mint a plasztikai sebészet, ugye?

Mindenki szeretné magát viszontlátni egyszer egy filmplakáton. Szerencsére könnyen mozisztárt faraghatunk magunkból, ha van egy jó fényképünk és egy Photoshop a gépünkön. 

Minden kezdő „Photoshopos” első kérdése: hogyan lehet valóban jól és viszonylag egyszerűen eltávolítani a hátteret egy képről? A téma népszerűsége érthető: bármilyen képmanipulációt is akarunk készíteni, előbb-utóbb szembesülünk ezzel a problémával. Ebben a tutorialban kigyűjtöttük az összes (majdnem az összes) lehetséges megoldást.

A Photoshop igen rendszer- és memóriaigényes szoftver. Szerencsére van pár trükk, amelyekkel felgyorsíthatjuk, sőt stabilabbá tehetjük: a Photoshop felgyorsítása idén is az egyik legnépszerűbb téma volt. 

És végül az abszolút győztes: ebben az évben is a hajukat színezték át legtöbben, vagy legalábbis megpróbálták.

Hozzászólások