Teljes verziós PC optimalizáló szoftver letöltése, ingyen!

Teljes verziós PC optimalizáló szoftver letöltése, ingyen!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Időről időre hozzájuthatunk fizetős alkalmazásokhoz ingyen is az interneten.

Időről időre hozzájuthatunk fizetős alkalmazásokhoz ingyen is az interneten. Ez most éppen egy ilyen alkalom, nevezetesen az eredetileg 30 dollárba kerülő Avanquest PC Speed Optimizer alkalmazásához szerezhetjük be az aktivációs kódot, egy gyors ingyenes online regisztrációért cserébe.

A program kitakarítja a felesleges Registry bejegyzéseket és fájlokat, törli a feleslegessé vált parancsikonokat, és eltakarítja az átmeneti állományokat is. Emellett képes optimalizálni a rendszer beállításait és szerkeszthetjük vele az automatikusan induló programok listáját is.
Nem csodaszer, de adott esetben hasznos lehet.

A regisztráció az alábbi oldalon végezhető el, sajnos csak német nyelven, a letöltött program azonban angol felülettel is használható (a regisztráció után kapunk egy e-mailt, amelyben a “klicken Sie bitte hier” linkre kattintva juthatunk hozzá saját sorozatszámunkhoz.
A program telepítése után az About fülön tudjuk elvégezni a regisztrációt, s ezután már korlátozások nélkül használhatjuk a szoftvert.
Mivel rendszerkarbantartóról van szó, nem árt, ha az első használat előtt készítünk biztonsági másolatot fontos adatainkról, dokumentumainkról. De nálunk a gyorsteszt folyamán nem volt tapasztalható rendellenesség.

Hozzászólások