Minden eddiginél nagyobb kijelzőjű okostelefon készül?

Minden eddiginél nagyobb kijelzőjű okostelefon készül?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lassan már alig van különbség méretben a nagyobb okostelefonok és a kisebb táblagépek között. De vajon meddig van értelme a kijelző növelésének?

Képzelje el, hogy egy táblagépet kellene a füléhez tartania, amikor telefonálni akar. Fura elképzelés, vagy inkább eszetlen?

Nos, egyelőre nem tudni, valóságos-e az a „telefonszörny”, amely Eldar Murtazin jóvoltából került ki a Twittere, s amelyik pillanatok alatt bejárta az IT-s blogokat. Állítóag a Huawei égisze alatt jelenik meg ez a 8,5” (!) kijelzőjű okostelefon, amit sokan már a vicc kategóriába sorolnak. Érthetően, hiszen ez a bizonyos 8,5 inch még másfél centivel nagyobb is, mint az iPad mini képernyője.

Forrás: Eldar Murtazin/Twitter

Mindebbe belegondolva, kétséges, hogy a Huawei ilyen lépésre szánná el magát, ha viszont igen, az nem feltétlenül bátorságra (ahogy egyes blogok kommentálják e lépést), hanem inkább botorságra vallana.

Hamarosan kiderül, mennyire „valóságos” az, amit a Twitterren látunk, azaz tényleg kikrukkol-e a Huawei egy ekkora androidos okostelefonnal.