Ingyen letölthető a FIFA 14

Ingyen letölthető a FIFA 14

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A világ legnépszerűbb sportjátékának legújabb kiadása, a FIFA 14 számítógépes és konzolos kiadása még meg sem jelent, de teljes mobilverziója már letölthető. Ráadásul a korábbi évek kiadásaival ellentétben ingyen.

A labdarúgó játék számítógépes és konzolos változatainak még csak a demója érhető el a pénteki megjelenés előtt, de mobilon már játszhatjuk. A FIFA 14-ben 33 ligában, 600 csapattal és 16 ezer játékossal játszhatunk, 34 autentikus, a valódi alapján mintázott stadionban. A valóságérzet fokozása érdekében a mobilos verzión most először hallgatható angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven kommentár is.

További fontos újdonság, hogy a fejlesztők új irányítási módot vittek a játékba. Ennek megítélése vitatott, felhasználónként változik.

Az alkalmazás androidos készülékekre a Google Play áruházból tölthető le, az iPhone-ra és iPadre is optimalizált verzió pedig az App Store-ból. A játékhoz az Amazon Appstore-ból is ingyenes letöltésként lehet hozzájutni. Az ingyenes játékban bizonyos dolgokért már fizetni kell, ilyen például a menedzser játékmód indítása.

Ha máskor is kíváncsi érdekes játékokra és alkalmazásokra, lájkolja és figyelje a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.