Ez sláger lesz: az új Asphalt autós játék a 80-as évekbe repít

Ez sláger lesz: az új Asphalt autós játék a 80-as évekbe repít

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Gameloft egyik sikersorozata az Asphalt, az autós játékok sorát most egy különleges darab bővíti: az Overdrive révén a 80-as évek hangulatát kapjuk Androidra, iPhone-ra és Windows Phone-ra is, méghozzá ingyen.

A 80-as évek hangulata, a retró érzéshez illő modern zene, és a korszak 30 ikonikus autója. Röviden ez fogad minket, ha beszerezzük az Androidra, Windows Phone-ra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Asphalt Overdrive játékot. A Gameloft játéksorozatának legújabb darabja igazán hangulatos lett, Kalifornia útjain játszódik, ahol olyan autócsodákkal furikázhatunk, mint a 80-as években legendásnak számító Lamborghini Countach és Ferrari Testarossa.

©

Szokás szerint különböző kihívásoknak kell megfelelni többféle pályán, a teljesítményért pénz jár, amellyel folyamatosan fejleszthetjük és szépíthetjük autónkat, vagy újat is vásárolhatunk. 7 féle kihívás létezik, az első amit kipróbálhatunk, az a rendőrök előli menekülés, majd a többire is jogot szerezhetünk, később pedig új pályákat is felfedezhetünk. Ugratók, nitró, időnyerés és sérthetetlenség is segít, de ha utóbbival nem rendelkezünk, nagyon kell figyelnünk a forgalomra. Érdekesség, hogy ebben a játékban állítva kell tartani a telefont, és a futamok közben az extrák kihasználást tudjuk időzíteni, illetve a sávok között tudunk váltani - még ugratás közben is -, ha az ujjunkat jobbra vagy balra húzzuk a képernyőn, minden más automatikus.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.