Kíváncsi a világ éppen legérdekesebb videóira és fotóira? Itt nézzen szét

Kíváncsi a világ éppen legérdekesebb videóira és fotóira? Itt nézzen szét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Facebookon kívül a legnépszerűbb közösségi oldalak adott pillanatban legnépszerűbb videóit, fotóit és bejegyzései nézhetjük át villámgyorsan, ha erre az oldalra kattintunk vagy letöltjük ingyenes alkalmazását.

Netfüggő legyen a talpán, aki a legnagyobb közösségi oldalak legnépszerűbb tartalmait bármikor meg tudja mutatni. Méghozzá mindig azokat, amelyek az adott pillanatban a legtöbb lájkot kapják és a legkomolyabb nézettséget produkálják. Ehhez nem is kell állandóan a Facebookon kívüli életet monitorozni, csak a Soshlapp oldalára kattintani, vagy ingyenes androidos alkalmazását megnyitni.

©

A szolgáltatás nem is lehetne egyszerűbb: külön oszlopokban mutatja, hogy a YouTube-on, az Instagramon, a Vine-on, a Redditen, a Twitteren és a Tumblren mely tartalmak épp a legmenőbbek. Fotók, videók, posztok, cikkek sorakoznak fel és mindig csak a legjobbak, tehát nem végtelen hosszúságú listákról van szó, gyorsan át lehet nézni minden kategóriát. Érdemes naponta akár többször is ránézni, folyamatosan változik a tartalom.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.