Kézreálló alkalmazással szeretne fotózni és videózni? Ezt próbálja ki

Kézreálló alkalmazással szeretne fotózni és videózni? Ezt próbálja ki

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gyári kamera nem mindig a legkönnyebben kezelhető felület fotók és videók készítésére, ezért vannak olyan alkalmazások, amelyek az egyszerű használatra törekszenek. Például ez az ingyenes app.

A nyári emlékek megörökítésekor nem biztos, hogy egy gyári és/vagy nem éppen egyszerű kamera alkalmazást érdemes megnyitni. Ilyen esetekben csak gyorsan szeretnénk egy appot, amelyben a legfontosabb funkciók kézre esnek. Erre tökéletes például az Androidra ingyenes Footej Camera, amely nincs túlbonyolítva, és pont ezért jó.

©

A jobb alsó sarokban – ahol a többség számára a legkönnyebb a gyors irányítás – 3 ponttal jelzi a beállítási lehetőségeket, ha valamit gyorsan alakítani akarunk a fotón vagy videón. Itt máris megjelennek az ikonok – csak a legfontosabbak –, amelyeknek nincsenek további menüpontjai, csak meg kell érinteni őket, hogy változzon az adott funkció, például a vaku vagy az időzítés beállítása.

A Footej Camera minden másban ugyanolyan, mint sok más fotó- és videókészítő app, de ez a kézreálló és könnyen kezelhető menü sokak számára lehet szimpatikus megoldás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.