Gyorsan töltse le ezt az egyedülálló, 100 nyelven tolmácsoló appot, most még ingyenes

Gyorsan töltse le ezt az egyedülálló, 100 nyelven tolmácsoló appot, most még ingyenes

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A rövid időre ingyenessé tett alkalmazások közé egy fantasztikus fordító alkalmazás is bekerült. Csak elég beszélnünk hozzá, és akár száz különböző nyelvre lefordítja a hallottakat.

Többé nem jövünk zavarba, ha nem tudunk egy nyelven, de feltétlenül szeretnénk közölni valamit: a kis időre ingyenes SayHi Translate nevű iOS-es app ugyanis azonnal lefordítja, amit anyanyelvünkön mondunk. (Androidra is van egy hasonló alkalmazás, az ingyenes Voice Translator Free.) Persze fordítva is működik a dolog, a saját nyelvünkre is átülteti partnerünk idegen nyelven elmondott szavait.

Körülbelül 100 nyelv között fordít oda és vissza az app, és a nyelvek között a magyar is megtalálható. Ha kiválasztottuk a két nyelvet, nincs más dolgunk, mint – a mikrofon használatának engedélyezése után – elmondani (például magyarul) amit akarunk, és máris láthatjuk leírva, sőt kimondva is hallhatjuk a fordítást a választott nyelven.

©

Vissza is nézhetjük az elmondottakat és lefordítottakat (ez akár nyelvgyakorlásként is jól jöhet), és hozzáadhatjuk üzeneteinkhez, feljegyezhetjük jegyzetink közé, elküldhetjük e-mailben vagy kimásolhatjuk, és betehetjük ez erre alkalmas appba. Még akár kedvencként is elmenthetünk egy-egy fordítást.

Ha máskor is tudni szeretne hasznos és ingyenes alkalmazásokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.