Zuckerberg most turnézik Európában, 24 óra alatt 3 fényképet is posztolt

Zuckerberg most turnézik Európában, 24 óra alatt 3 fényképet is posztolt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Brüsszeli meghallgatása után Franciaországba utazott a Facebook első embere, ahol a világra szintén nagy befolyással lévő kollégájával találkozott.

24 órán belül három fényképet is kitett a Facebookra Mark Zuckerberg. A közösségi oldal alapítója alapvetően az Európai Parlament meghívására érkezett kontinensünkre. Az EP vezetősége lényegében belengette a Facebooknak a vörös zászlót: úgy tűnik, több vezető európai politikus is szívesen kötelezné a vállalatot az önfeldarabolásra.

A Facebook-vezér azért kitett egy képet az EP-látogatásáról is, a fotón Antonio Tajani EP-elnökkel látható.

©

Nem csoda, hogy Zuckerberg annyira siettette a meghallgatás végét. Egyrészt talán mert nem volt túl sok kedve válaszolgatni a kínosabb kérdésekre, másrészt mert sietett: még kedden átrepült Franciaországba, éjjel ugyanis már a Facebook messengeres részlegét vezető David Marcus társaságában szelfizett a Louvre mellől.

©

Mark Zuckerberg persze nem csak egy esti séta kedvéért ment Párizsba: szerdán már a Tech for Good Summit című konferencián vett részt, ami után Emmanuel Macron francia elnökkel közös fotót tett ki. Facebookos bejegyzése szerint a találkozón szó esett Franciaország európai innovációban betöltött központi szerepéről is. A közösségi oldal vezetője azt is megígérte, a következő években továbbra is lesznek központi befektetéseik az országban.

©

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook körüli történésekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.