Több mint kiszivárogtatás: úgy tűnik, 5G-s lesz a Xiaomi új telefonja

Több mint kiszivárogtatás: úgy tűnik, 5G-s lesz a Xiaomi új telefonja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik legilletékesebb, a Xiaomi szóvivője, termékmenedzsment igazgatója osztott meg egy érdekes képet a Twitteren egy hamarosan bemutatkozó okostelefonról. Na, mi lehet az érdekes rajta?

Újabb kép került ki a Twittere a Xiaomi Mi MIX 3 telefonról, arról a készülékről, amelyet korábban azzal vádoltak meg, hogy „ellopta” a Huawei/Honor ötletét. A képen jól látszik a telefon igen vékony kerete, vannak, akik szerint ez az eszköz birtokolhatja majd a legnagyobb képernyő-test arányt.

A képet kiposztoló Donovan Sung globális szóvivő valami másra is megpróbálja felhívni a figyelmet, kérdezve, látunk-e valami érdekeset a fotón. A telefon mögött hálózati teszt látható, s azt jelzi, hogy a Mi MIX 3 készen áll az 5G-re. A következő generációs mobilhálózatok ugyan csak hónapok múlva lesznek elérhetők a legfejlettebb piacokon, azonban a chipfejlesztők és az okostelefon-gyártók már most megnyugtatnák ügyfeleiket, készen állnak termékeikkel az 5G-re. A Mi MIX 3 is ezen eszközök közé tartozhat. (Arról, hogy mi mindent hozhat magával az 5G, itt olvashat.)

©

A telefon mechanikusan kezelhető csúszkás megoldással váltja ki a szenzorszigetet, azaz az előlapi kamera és az érzékelők hátulról csúsztathatók felfelé. A hátlapi duplakamera megmarad a hátoldalon. A készülékben feltehetően 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 845 processzor dolgozik majd, 6 vagy 8 GB RAM társaságában. Korábban már azt is megerősítették, hogy a Mi MIX 3 októberben érkezik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.