A Huawei egy pillanatra megmutatta a telefont, amivel borsot törne a Samsung orra alá

A Huawei egy pillanatra megmutatta a telefont, amivel borsot törne a Samsung orra alá

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hajlított kijelzőjű mobilok terén is első akart lenni a Samsung, de ez végül nem sikerült. Időközben pedig egy másik versenyt is elbuktak.

Bár a Galaxy S10 lehetséges bemutatója még odébb van, az új csúcskészülék iránt már most komoly érdeklődés mutatkozik. Ennek egyik oka, hogy az előlapot teljesen elfoglaló kijelzővel láthatják el.

Az Infinity O nevű fejlesztés azonban a Huawei-t is megihlette, amely a napokban közzétett egy, majd egy másik sejtelmes fotót. Ezen egy olyan telefon képe rajzolódik ki, mely az említett technológiát használja, innentől pedig egyértelmű: ők is ilyesmin dolgoznak.

Míg azonban a Samsung leghamarabb csak jövő februárban állhat elő ilyen fejlesztéssel, a Huawei már most decemberben megmutatná. Sőt: erre időközben – no nem hivatalosan –, de már sor is került: a legnépszerűbb kínai énekes, Jackson Yee a 18. születésnapja alkalmából tartott eseményen épp egy ilyen mobilt húzott elő a zsebéből.

A Nova 4-re keresztelt készülék állítólag a P20 Próhoz hasonló felépítéssel érkezik, érdekessége pedig, hogy elejét szinte csak kijelző borítja. Egyedül a bal oldalon található egy kisebb lyuk, amely az előlapi kamerának lett kialakítva.

©

A mobil leghamarabb december 12-én kerülhet a boltok polcaira, de első körben csak Kínában. A nemzetközi rajtra a jövő év elején van esély.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások