Nagy dobásra készülhet a Netflix

Nagy dobásra készülhet a Netflix

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hogy pontosan mivel készülnek, még nem ismert, de biztos, hogy a Netflix is ott lesz a júniusi Los Angeles-i E3, azaz a legnagyobb videojátékos show résztvevői között.

A játékvilág fontosabb szereplői mellett idén a Netflix is bejelent valamit a Los Angelesben rendezendő E3 videojátékexpón – az erről szóló hírt a szakkiállítás hivatalos Twitter-csatornája is megosztotta már.

Az előadás a sejtelmes "Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games" címet viseli, amely lényegében a Netflixre gyártott sorozatok videojátékokba ültetett verzióit jelenti. A szolgáltató a népszerű Stranger Things produkciójukhoz már készített egy játékot, amely az alkotás júliusban esedékes harmadik évadával együtt jelenik meg.

A Netflix kínálata azonban bőséges, és szép számmal találni köztük közönségkedvenc sorozatokat, melyek ugyancsak jó alapanyaggal rendelkeznek egy videojáték elkészítéséhez. Már csak az a kérdés, vajon mivel rukkolnak elő, ha pont az egyik legnagyobb szakkiállításon kívánják leleplezni. (Ez a projekt nagyságára is utalhat, máskülönben miért várnának vele addig.)

A szolgáltató kapcsán érdemes felidézni a szintén méltán népszerű Black Mirror egyik érdekesebb részét, amely az irányítható főhősével hívta fel magára a figyelmet. Elképzelhető, hogy ezzel kapcsolatban találtak ki valami újat, jobbat, sokkal komolyabb feladatot adva az interakciónak.

Ha kíváncsi, mivel készül a népszerű streaming szolgáltató, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások