Nyilvánosságra hozta az Apple: kereshető videókon az idei WWDC valamennyi előadása

Nyilvánosságra hozta az Apple: kereshető videókon az idei WWDC valamennyi előadása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az Apple éves fejlesztői konferenciája bepillantást nyújt a vállalat legfrissebb termékeibe, terveibe. Most nyugodtan végignézhetjük az esemény összes (természetesen angol nyelvű) előadását, sőt az elhangzottakat szövegformátumban akár le is tölthetjük.

A vezető technológiai vállalatok éves rendezvényei fontos mérföldköveknek számítanak az iparág fejlődésében. Az egyik ilyen kiemelkedő esemény az Apple éves fejlesztői konferenciája, amelyre idén június 3. és 7. között került sor. A kaliforniai McEnery Convention Centerben zajlott találkozó kiemelkedő eseménye volt Tim Cook nyitóelőadása, emellett azonban külön szekciókban is sor került izgalmas bemutatókra, összefoglalókra.

Az Apple a napokban bejelentette: bárki számára elérhetővé tette, hogy végigkísérje a történéseket, ugyanis a szekciók valamennyi videóját kitette a WWDC videooldalára. A videók nézőképén látható az előadás hossza, illetve jobbra a rövid tartalmat, valamint a vonatkozó platformot is feltüntették.

©

A videók egymás után vagy akár ötletszerűen is megnézhetők, de választható a témák szerinti csoportosítás. Mi több, még kulcsszavak vagy kifejezések alapján is lehet keresni, a találatok pontosan a szó előfordulásának időpontjára vezetnek. Az adott szó említésének időpontját akár meg is lehet osztani. Az előadáson elhangzottak txt formában le is tölthetők Transcript opció).

Ha máskor is tudni szeretne az Apple körüli történésekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások