Üveg kijelzőt kaphat a Samsung új összecsukható okostelefonja, a Galaxy Z Flip

Üveg kijelzőt kaphat a Samsung új összecsukható okostelefonja, a Galaxy Z Flip

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szép lassan a február 11-én érkező Galaxy Z Flipről is szivárognak az információk. Egy új Twitter-bejegyzésben arról is szó esett, milyen processzor kerülhet bele.

Az elmúlt hetekben a Samsunggal kapcsolatos szivárogtatások elsősorban a február 11-én érkező Galaxy S20-család tagjaira vonatkoztak, de a dél-koreai gyártó egy másik mobilt, az összecsukható Galaxy Z Flipet is előhúzza majd a kalapjából. A telefonról annyit már lehetett hallani, hogy mekkora akkumulátor kerül bele és mennyibe kerül, most azonban arról is szó esett, hogy milyen kijelzővel láthatják majd el.

Azt már pletykálták korábban, hogy az új összecsukható telefonnak már nem műanyagból, hanem üvegből lesz a kijelzője, Max Weinbach, az XDADevelopers munkatársa azonban most egy újabb érdekességet osztott meg ezzel kapcsolatban.

A Twitteren közzétett bejegyzése szerint a Galaxy Z Flipbe a Samsung "Samsung Ultra Thin Glass" névre keresztelt fejlesztését építi majd be. A kamerája 12 megapixeles lehet, a külső kijelzője pedig 1 colos.

További érdekesség, hogy Weinbach szerint a készülék belsejében a Snapragon 855+ processzor kap majd helyet. Ezt a chipet még 2019 nyarán mutatta be a Qualcomm, és elsőként a játékosoknak szánt Asus ROG Phone II kapta meg. Azóta már a Snapdragon 865-öt is bejelentették, vagyis a készülékbe nem a legújabb technológiát építik majd bele.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások