Máris érkezik a OnePlus olcsón erős androidos telefonjának kihívója

Máris érkezik a OnePlus olcsón erős androidos telefonjának kihívója

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megfizethető áru, de azért kellően erős telefont mutatott be nemrégiben a OnePlus, és úgy tűnik, más gyártók is kedvet kaphatnak hasonló specifikációjú eszközök piacra küldésére. Mindenekelőtt a Xiaomiból kivált POCO.

Július vége felé jelentette be a OnePlus a OnePlus Nord nevű telefont, amellyel azt az űrt szerette volna kitölteni, ami akkor keletkezett, amikor a gyártó áttért a csúcskategóriás okostelefonok készítésére.

A Xiaomiból önálló márkává kivált POCO viszont abban bízik, hogy nem csap le azonnal mindenki a OnePlus újdonságára, így megszellőztette, hogy nemsokára kirukkol egy hasonlóan vonzó specifikációkkal felruházott készülékkel. Ezt az információt Angus Kai Ho Ng, a cég termék-marketingmenedzsere és globális szóvivője osztotta meg a Twitteren, a #POCOcomingsoon hashtaggal egyetemben.

Sokan úgy gondolkoznak, hogy a POCO F2-ről lehet szó, de erre nincsen semmi bizonyíték, mint ahogy az új telefon specifikációi sem jelentek meg még. Mindenesetre igyekeznie kell a megjelenéssel, hiszen az erős középkategóriában már itt van a Google Pixel 4a, és állítólag a Realme is hamarosan bejelent egy hasonló specifikációjú telefont.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások