szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha mindent megpróbált, mégis mindig elveszik a feladatok sűrűjében, és annyit dolgozik, hogy a gyerekének lassan újra be kell mutatkoznia, akkor esélyes, hogy David Allen módszerével is megpróbálhatja megoldani a helyzetet.

Januártól a Hamar Productivity Consulting beindítja Magyarországon David Allen amerikai coach időmenedzsment tanfolyamait. A Twitteren 1,2 millió követővel bíró Allen az 500 legnagyobb amerikai cég egyik legfoglalkoztatottabb trénere, módszerének lényege a feladatok rendszerezésének és megoldásának újszerűségében rejlik.

„Én magam is sok mindent kipróbáltam, de csak ez jött be, ezért vágok bele a képzésekbe” – mondta a hvg.hu-nak a magyarországi franchise jogokat megvásárló Hamar Domonkos. Úgy látja, hogy a képzésre egyre szélesebb rétegeknek lesz szüksége, mert – ahogy a Budapestre érkező Allen is elmondta – ma már a vállalati ranglétra alsóbb szintjein is olyan mértékű információáradat éri az embereket, hogy a rendszerezése egyre nehezebb feladat.

Hamar Domonkos azt tervezi, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozásokat is megcélozza a tanfolyamokkal, reményei szerint havonta két 15 fős csoportnak tartanak majd egy-egy napos képzést. Az elérhető piacméretet 15-20 millió forint közé teszi, a résztvevőknek pedig azt az ígéretet kínálja, hogy az elsajátított technikák segítségével az egynapos tanfolyam árát a mindennapos gyakorlatba átültetve szinte azonnal megspórolhatják.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Örülnöm kellene, hogy parkolási díjat vezetnek be az utcámban?

Örülnöm kellene, hogy parkolási díjat vezetnek be az utcámban?

Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét

Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét

Maszk nélkül tüntettek Gődényék a Hősök terén

Maszk nélkül tüntettek Gődényék a Hősök terén