szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

Na mit nem szabad még a homoszexualitáson kívül? A Heti Válasz szerzője jöjjön ki a táblához!

5773 éve tiltja a Biblia a homoszexualitást - hányta az asztalra löttyös indulatában Michnai Attila a Heti Válaszban, a Pride-ra reflektálva. Nincs abban semmi elítélendő, hogy bizonyos aprócska szubkultúrák az Ószövetség alapján rendezik be a saját életüket, amíg ez nem ütközik a hatályos törvényekkel. Virágozzék száz virág, elfér közöttük a bolondgomba is, legfeljebb kiröhögjük.

Michnai Attila és a HV szerkesztősége azonban súlyos bajba kerülne, ha tényleg annyira komolyan vennék azt az ötezer éves életmód-tanácsadó füzetet, amennyire szeretik vele verni a mellüket. Mindezt most Bartlet elnök (West Wing) segítségével próbáljuk beletölteni a kobakjukba. Mert mi odafigyelünk az elbitangolt birkákra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!