Megerőszakoltak, majd megöltek három kislányt Indiában

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Három lánytestvért erőszakoltak meg, majd megölték őket Indiában. A gyerekek 6, 9 és 11 évesek voltak - írta a The Times of India.

Brutális erőszakos bűncselekmény történt Indiában. Három kislány, akik 6, 9 és 11 évesek voltak megerőszakoltak, megöltek, majd a testüket egy kútba dobták Indiában - írta a The Times of India. Az esetről Praful Patel miniszter azt mondta, teljesen megdöbbentette és sokkolta a bűncselekmény, miután meglátogatta a kislányok özvegy édesanyját.

A miniszter kezdeményezte, hogy rendkívüli pénzügyi segélyben részesüljön az áldozatok édesanyja, valamint az eset mielőbbi kivizsgálását is sürgeti. A rendőrség is nagy erőkkel keresi a tetteseket, és 50 000 rúpiát ajánlott fel nyomravezetői díjként, megígérve, hogy az informátor nevét titokban tartják.

Patel újságíróknak azt nyilatkozta, hogy három lánygyermek édesapjaknént fel van háborodva, hogy ilyen megtörténhet, és gyors vizsgálatra, illetve szigorú fellépésre szólította fel a hatóságokat az eset kivizsgálásának érdekében.