Valami nem tetszett neki, fejszével támadt az autóra

Valami nem tetszett neki, fejszével támadt az autóra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 44 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 44 éves bátonyterenyei nő június 4-én vasárnap 11 óra 50 perc körül a település belterületén - előzetes szóváltást követően - egy fejszével megdobta a helyszínről távozni készülő sértett gépjárművét. A gépkocsi ablaka ennek következtében betört, melyet követően az azt vezető férfi egy korlátnak hajtott a járművel.

A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság vizsgálja, hogy a 44 éves nő cselekményével más bűncselekményt is megvalósított-e.

©
©
©
©
©

Valami lehet a levegőben, rövid időn belül ez már a harmadik ilyen támadás volt. Nemrég Budapesten adtak ki körözést egy fejszével kocsikat rongáló garázda ellen, Szegeden pedig egy baltás férfi zúzta be az egyik villamos ablakát.