Itt vannak az újabb útinfók, Borsodban vannak még lezárt utak

Itt vannak az újabb útinfók, Borsodban vannak még lezárt utak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az M1-esen haladók a hegyeshalmi oldalon továbbra is többfelé számíthatnak torlódásra. Borsodban mellékutak vannak zárva a hóátfúvás miatt, Szabolcsban és Hajdú-Biharban viszont már normalizálódni látszik a helyzet.

Az M86-os autóúton a 115-ös kilométernél, Répcelak térségében egy autó szalagkorlátnak ütközött, Csorna felé a külső sávot lezárták – jelentette az Útinform 16 óra előtt pár perccel.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé most három hosszabb szakaszon: Bicske térségében a 39-es és a 42-es, illetve Tatabánya közelében a 44-es és a 48-as, valamint az 50-es és az 51-es kilométer között a belső sávba terelik át a járműveket. A Budapest felé vezető oldalon, pedig a 42-es és a 39-es kilométer között zárták le külső sávot. A forgalmat a belső sávba terelik, torlódásra számíthatnak az erre haladók. Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom az utolsó hírek szerint.

Szabolcs megyében a 38-as főúton Nyírtelek és Rakamaz között félpályán megindult a forgalom.

Borsod megyében hóátfúvás miatt zárva van a 3605-ös út Gesztely és Újharangod közötti szakasza valamint a 3611-es út Köröm és Tiszalúc közötti szakasza. A Mezőkeresztes – Mezőcsát összekötő utat Mezőnagymihály és Gelej között egy elakadt kamion mentése miatt zárták le.

Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között újra elindulhatott a vonatforgalom. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon így ismét a teljes útvonalon járnak a vonatok – közölte a Mávinform. A Debrecen-Tiszalök vonalon, Hajdúnánás és Hajdúdorog között már korábban megszűnt a fennakadás.

Szolnok és Abony között letört a Budapestre tartó Hajdú InterCity áramszedője, ezért az egyik vágányt lezárták. Az egyvágányú közlekedés miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon késhetnek a vonatok.