Magyarországon az új Ford Mustang Mach 1

Magyarországon az új Ford Mustang Mach 1

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Immár itthon is rendelhető az amerikai izomautó legújabb egyedi kivitele.

A Ford a nyár közepén az Egyesült Államokban leplezte le az új Mustang Mach 1-et, mely a 460 lóerős Bullitt és az 533 lóerős GT350 közötti rést hivatott betömni a maga szerénynek nem mondható 487 lóerős teljesítményével. Nemrégiben kiderült, hogy a típus Európában is kapható lesz, igaz némileg szerényebb teljesítménnyel, most pedig már a hazai árait is ismerjük.

A hozzánk végül is a Bullitthoz hasonlóan 460 lóerős produkcióval eljutó Mustang Mach 1 alapára 20,84 millió forint, mely összeg ellenében egy hatfokozatú kéziváltóval szerelt példány vezethető haza. A tízfokozatú automata váltós kivitel magyarországi alapára 21,64 millió forint, vagyis a kényelmesebb használatot biztosító váltó felára 800 ezer forint. Összehasonlításképp, a 450 lóerős GT alapmodell hazai alapára 16,34 millió forint.

©

A 440 ezer forint ellenében egyedi 19 colos Mach 1 könnyűfém felnivel rendelhető újdonság alapáron klimatizált üléseket, MagneRide felfüggesztést és nagyteljesítményű hi-fit vonultat fel, ezenkívül pedig a fehér váltógomb, a külső dekorcsíkok, illetve a Performance hátsó spoiler mellett sem mehetünk el szó nélkül.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.